Mitt terapiarbete när Älskling är på vift i landet o jobbar


Äventyr i regnet

Jag o Neo packade en varsin ryggsäck med kläder o sprang i regnet ner till busstationen, för o ta bussen till Bergsjö. Vi ska sova hos Micke, Cornelia o Cassandra o Leka med de. Neo var inte speciellt nöjd över att det öser ner regn ute. Men det blir bra mycke roligare o få leka med flickorna än o vara instängd i en lägenhet i stan.

Vi provkokade kaffe i våran nya fina Råsa ^^


Vi vann 4kg choklad, Neo smygäter kex chokladen på vägen hem


Flodbåts turen ^^


Neo i bilen innan vi for till Furuvik


Saknar min Älskling! Skynda sig hem till mig!


Te på uteplatsen med fröken Andersson i skydd från regnet


Syster letar dagens ros


Min gulligaste syster! <3

Hade ju värsta fina 30års festen som var super rolig, för två helger sen. O nu är hon o KariLove o barnen uppe i Iggesund med Karis super söta syster. Så jag var dit o hälsade på igår kväll efter att jag ätit lite med mitt strand sällskap igår. Helt plötsligt kom mamma Kristina o Ingmar. En tidning hade de med sig också. För förra fredagen hade min syster satt in en dagens ros i HT där hon tackade bland annat mig o kärleken för att vi hade hjälpt till o baka ^^

Gullunge då ^^


Gav Oskar 10kr för o visa tuttarna


En dag på stranden


Strand Sara ^^


Min nya fina Kitty tröja


Så var det dax igen då

Första dagen på jobbet efter semestern. Älskling for iväg i morse också för o jobba en massa dagar. Det är tur jag har min Sara, hon sover med mig i natt. I morgon ska vi kliva upp o gå morgonpromenad. O i morgon när jag slutat ska vi på Agust o kika på Sigge. Så det kan ju bli en riktigt bra vecka det här även om kärleken är stationerad i dalarna någonstans o jag kommer sakna ihjäl mig! På torsdag ska jag leka med Linda, från att hon vaknar tills hon går i säng! I lördags så köpte vi en rosa kaffekanna, en snorgrön kavel o en grön din exotisk groda som är en Äggklocka. O en liten hjärtformad skärbräda. Alltihop på Åhléns här i Hudik! För jag har en liten dröm om att när vi i framtiden ska bo i ett hus, så vill jag att det ska se ut som man kliver in i en tecknad film... Så vi måste ju börja samla på oss en massa fina saker som passar i tecknad film temat. Nu ska jag laga lite mat så jag kan gå o träna när jag slutat.

Poffyn o Jerry


På väg vill timrå ^^

Nu har vi nyss Statoilat i Gnarp o bränner vidare. Kanske världens mest styriga sällskap :) Var meningen att Jag, Sara o Jerry skulle åka med Zun o hans Andreas. Men i onsdags så kom min kärlek hem för det var slut på jobb. O då bestämde vi att vi tar hans bil så fick Zun o Andreas åka själv. Men så åkte Andreas på magsjuka o vi kunde åka med Zun ändå. Fast tio minuter senare ringer han o säger att Tjejen som är på väg o stjäla hans hjärta ville följa med så vi tog egen bil o är nu på väg ^^ Amatör tävling i Byggning :) Mest spännande ska ändå bli o få se Jesper utan kläder!

Gullungen


Vilken fantastisk dag

Jag lever o Neo lever. Vi tycker båda att det är otroligt tråkigt att vädret är grått o trist. O det blåser massor. Vi är bjuden på middag i kväll så jag ska ta o stoppa Neo i badkaret o tvätta bort alla dit ritade streck o gubbar som täcker i stort sett hela min unge. Åker tillbaka till stan i morgon kväll tror jag, måste försöka få en tvätttid på fredag o tvätta mitt berg med tvätt! Jag ska jobba på Bockarna i kväll. Känns som det var år o dar sen nu, så det ska bli lite roligt. På fredag ska jag o SuperStarkaSilverSara åka med Zun upp till Timrå på amatör byggar tävlingen de anordnar där uppe. Sen får vi väl se vad som händer efter det om det blir utgång i sundsvall eller om vi far till Jättendal en sväng eller hamnar i stan :) Jag längtar efter o få träna. Men jag går tänkt mig o vila den här veckan. Nu ska jag värma lite gröt till den lilla o bada honom.

min grytlapp


En ständig väntan

Det är inte mycke som fattas i mitt liv just nu. Jag har världens Underbaraste lilla upproriska son som manipulerar alla omkring sig o är värsta go o kärleksfull <3 Jag har ett jobb, två rättare sagt. Någonstans o bo. En fantastisk familj. Världens bästa vänner ever. O jag är helt galet kär o det enda jag vill är o få vara med honom, just nu känns det som nästan varje dag är en ständig väntan o längtan. Orkar inte ens gå in på det just nu. Men från början läste jag ut nästan fyra böcker i veckan för att jag var så rastlös i väntan på att han skulle komma hem. Sen började jag maniskt virka små rutor till ett sånt där gulligt lapptäcke. Sen tappade jag gnistan lite. Jag gjorde en ruta igår. I dag så visade min mamma mig ett nytt mönster som hon skulle få nästa vecka. Så jag började försöka, o det slutade med att det vart en grytlapp :)

I väntan på regnet

Det är kallt i dag. Inte mer än 17grader, mörka moln på himlen. Semester i dag. Var sjukt trött igår, förkylningen har inte vilja släppa. Men det känns som jag är piggare i dag. Jag o Neo fiskade igår kväll o fick två små aborrar, som ungen vägrade ta av. O sätta fast mask på kroken var ju inte ens o tänka på! Äckligt! :) Ha ha! Ska ta o roa min lilla nu jag.

Mamma o Pelles kök


Test Trollet utan skägg

Provar o blogga från mobilen nu :) Lyckades ju i alla fall hitta sidan o logga in, det är imponerande kan jag tycka! Har hunnit med o jobba tre dagar i baren på Mid Sweden Nats :) Bilat ner till köpenhamn med min Kärlek. Chockade min kusin lite med ett frukost möte i Helsingborg. Sov några timmar o solade lite på Sveriges Finaste strand! Hade super mysiga dagar i Köpenhamn med miljoner pussar, glass, massa god mat o en kväll på Tivoli :) Super varmt var det o hotellet var litet o mysigt. Väldigt varmt också. Jag hann med o bli sjuk o sov i stort sett hela vägen upp till sthlm. Där vi sov en natt o gick på bio. Kom hem o fick tillbaka lilla djuret. Bakade till systers fest o var med på den i lördags. Värsta super mysiga tillställningen :) Neo var med o höll igång till strax innan två på natten! Kom på att jag även var med på ett av Adams Bodybalance pass i Helsingborg. O att innan vi började våran lilla semester vecka så vart jag officiellt utnämnd till Prinsessan Nova-Lis Fairy GodMother när solen stod som högst på himlen o värmen var som hetast. I Bredåker :) Jätte fint var det. Ska lägga ut lite bilder på det o min systers kalas bara jag kommer hem till stan. För nu är jag i Bredåker hos föräldrarna med lilla djuret. Kärleken är i bortom bortom landet o jobbar o jag har ingen aning om när han kommer hem till mig... Jag viste att saknad kan vara otroligt stor. Men det o här är inte ens rättvist! Nu ska jag kolla på Våra Bästa År med min mamma. *namaste*

RSS 2.0